La cuina-Estudi Sargantana + The Mamzelles

juliol 14, 2012
22:00

La cuina -Estudi Sargantana: No Country For Old Myth

 Cinc mites fa segles que estan tancats als seus espais sentint passar el temps. Ara obren les portes al món durant uns breus instants, i el públic pot visitar-los als espais on un dia van quedar atrapats per sempre més.

Èdip, Creont, Antígona, Medea i Hamlet reben les visites amb l’esperança que algun dels visitants els alliberi.

A través d’aquests mites, en una posada en escena on el públic té l’actor a tocar, proposem una reflexió sobre la societat actual, sobre la política actual, sobre l’ésser humà en què ens hem convertit.

The Mamzelles: Que se desnude otra 

The Mamzelles són la Paula Malia, la Paula Ribó i la Bàrbara Mestanza, tres joves descarades, sinceres, seductores i originals, que generen una explosió de creativitat que no deixa indiferent a ningú allà on van.

Es van conèixer estudiant Art Dramàtic a l’escola Eòlia de Barcelona, ciutat d’origen de totes tres, i dos anys més tard van decidir seguir cursant els seus estudis d’interpretació a l’Institut del Teatre. Va ser aleshores (2010) quan va sorgir el projecte musical de manera imprevisible. Una nit de festa va ser responsable del naixement de la Mamzelle Raibo, la Mamzelle Mali i la Mamzelle Mess, tres personatges excèntrics i desvergonyits, que combinant música i teatre han creat un projecte artístic amb una original proposta.  Per això, pocs mesos després, van decidir participar en el  Concurs Sona 9, on van ser guardonades amb el premi Joventut 2011.

Ara ens presenten el seu primer àlbum Que se desnude otra en directe.

Horaris i preus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>