Anhelo (dansa) + Papallona a la teva mà (música)

juliol 15, 2010
21:30
21:30

Anhelo Almu Lua

Anhelo és un viatge interior que intenta desenmascarar la nostra veritable  essència trencant    els vels que amb el pas del temps es manifesten en una personalitat moltes vegades no  sintonitzada amb l´autèntica naturalesa de l´ésser.

Intérpret Almu Lua Música D-fried Fotografia Óscar Sol

Papallona a la teva mà Mariona Castillo

Papallona a la teva mà és el primer àlbum de la Mariona Castillo on destapa 11 temes propis en un disc íntim i emotiu a piano i veu, acompanyada pel pianista de jazz Ismael Dueñas.

Titulada en Performing Arts Music a la Universitat de Paul McCartney, LIPA, fa més de 10 anys que treballa en cinema, música, televisió i sobretot, en teatre musical on ha protagonitzat espectacles com Mamma Mia! o Què, el nou musical, entre altres.

Mariona Castillo composició i veu Ismael Dueñas piano Dídac Fernández bateria Manuel Krapovickas contrabaix Mònica Vives Miquel Barcelona veus

nunOff: Festival de Creació Emergent de Barcelona (2ªedició)

juliol 15, 2010
21:30

nunArt, col·lectiu artístic per la creació contemporània, presenta la segona edició de nunOff, Festival de Creació Emergent de Barcelona, al claustre de l´Oratori de St. Felip Neri, al centre del barri de Gracia. Després de l´èxit de la seva primera edició, torna del 15 de juliol al 7 d´agost, amb una nova programació interdisciplinar, internacional i intercultural. Més de 30 grups de música, teatre, dansa i audiovisuals presentaran les seves creacions durant un total de 16 nits de programació doble.

Després de rebre la visita d´artistes com Mariona Castillo, Clara Peya, Maura Morales, Susan Kempster i Mia Rufus al 2009, aquest any arriben a nunOff 2010 Leslie Helpert, Maarten Swaan, Samantha de Siena, Vicky Miranda i Joao Lima, entre altres.

Totes les nits a les 22h. Contribució: a partir de 5 euros. Abonament 5 espectacles: 20 euros

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

nunArt, colectivo artístico para la creación contemporánea, presenta la segunda edición de nunOff, Festival de Creación Emergente de Barcelona, en el claustro del Oratori de St. Felip Neri, en el centro del barrio de Gracia. Después del éxito de su primera edición, vuelve del 15 de julio al 7 de agosto, con una nueva programación interdisciplinar, internacional e intercultural. Más de 30 grupos de música, teatro, danza y audiovisuales presentaran sus creaciones durante un total de 16 noches de programación doble.

Después de recibir la visita de artistas como Mariona Castillo, Clara Peya, Maura Morales, Susan Kempster y Mia Rufus en 2009, este año llegan a nunOff 2010 Leslie Helpert, Maarten Swaan, Samantha de Siena, Vicky Miranda y Joao Lima, entre otros.

Todas las noches a las 22h. Contribución: a partir de 5 euros. Abono 5 espectáculos: 20 euros.