Despertant! (performance) + Here inside (música)

juliol 16, 2010
21:30

Despertant! Titiridansa

L’espectacle Despertant!, a càrrec de la companyia Titiridansa, ens presenta a una ballarina de caixa de música que cobra vida. Amb l’ajuda de la seva titellaire i uns músics molt especials la Lola descobreix que pot sentir, riure, cantar i ballar. Encara que sap que això no pot durar per molt de temps, perqué un dia o altre, tornarà al seu estat d’abans…..

Titiridansa és una companyia formada per 2 músics, una ballarina i una titellaire que fusionant les seves diferents tècniques, han creat un llenguatge innovador. Amb un estil poètic i elegant, Titiridansa ens mostra els diferents sentiments i emocions de la vida.

Intèrprets Josep Benitez piano Dídac Sauret percussió Anna Benitez ballarina i actriu Laia Sauret titellaire i actriu Direcció Laia Sauret i Anna Benitez Escenografia Laia Sauret i Manel Benitez Coreografia Anna Benitez Música original Dídac Sauret i Josep Benitez Tècnic de so Roger Abalos

Here inside Samantha de Siena

La cantautora de Londres, Samantha de Siena, presenta el seu primer àlbum, Here Inside, gravat pel productor novaiorquès, Dave Bianchi, i amb alguns dels músics amb més talent de Barcelona, com el pianista Ismael Dueñas.

Here inside ens proposa un viatge ple de màgia a través de diferents paisatges musicals, amb influències del blues, jazz, folk o punk. El so únic de Samantha de Siena es veu reflectit en cançons delicades, cantandes amb el cor i una veu plena de reminiscències del passat.

Samantha recentment va guanyar el concurs de cantautores, Mujeres del Planeta, i en breu gravarà la seva cançó guanyadora amb el conegut productor espanyol Paco Ortega per a un CD recopilatori, presentant el nou talent femení més prometedor per a l’any 2010.

Samantha de Siena veu i guitarra Jorge da Rocha contrabaix Nicholas Dominic Talvola trompeta i percussió