apEgo (dansa) + Maarten Swann (música)

juliol 22, 2010
21:30

apEgo Miquel Barcelona

Apego son los atributos y cualidades del ego” (Krishnamurti).

Aquesta peça parla de mi, primer. En primera persona, De primera mà. Egocèntric, egòlatra, egoista… el meu “tu” i els teus “jos”. te´l pots fer teu. després. Aferra´t. Obsessiona´t. Malinterpreta´m. Enamora´t del que no és. I, des d´aquesta ficció, podem començar la nostra utopia de coneixe´ns.

Miquel Barcelona, poeta, ballarí i intèrpret contemporani. D’experiència nacional i internacional en companyies com Sasha Waltz & Guests (Berlín, Alemanya) o CCN Roubaix (Lille, França). Actualment compagina les seves pròpes creacions multidisciplinars a nunArt amb gires de Cocoon Dance (Bonn, Alemanya) i òperes al Liceu de Barcelona.

Idea, coreografia i interpretació Miquel Barcelona So i mescles Cora Corretjé Fotografia Clara Bes

Write me notes (presentació disc) Maarten Swaan

Després de formar part del grup Melou, Maarten Reijnierse va agafar la guitarra, llapis i paper i va començar a composar música i a escriure lletres. Aquestes idees s´han enregistrat en el disc Write me notes produït per Dave Bianchi (Whatabout-muisc.com) que es presenta oficialment en aquest concert. La música és una barreja de diferents estils dels anys 70: the Beatles, Pink Floyd, el piano de Yann Thierssen i les harmonies dels Beach Boys amb una mica de Queen.

www.myspace.com/maartenswaan