Colectivo Amoro + Compañía Aita

juliol 18, 2011
22:00

Horaris i preus

COLECTIVO AMORO: Història d´una passió

Un home, una dona, una altra dona, un oasi en el temps. Història d’una passió. Història d’una passió és la necessitat d’estimar i de ser estimat, de desitjar, de ser desitjat, de jugar i de ser important.

L’escena està inundada pel color blau cobalt, des del terra s’escampa, pujant per les parets fins a omplir tot el sostre’.

Dins la inquietud constant, els tres, ballen.

Es tracta d’un grup d’artistes moguts per un mateix llenguatge, la dansa-teatre. Treballen a partir de la improvisació, de la necessitat de moure’s i parlar des de la seva experiència vivencial. El punt d’inici de cada creació és sempre el moment present en el qual es troben i les inquietuds que d’aquest se’n deriven, partint sempre d’una veritat espontània i intuïtiva que desencadena l’esquelet dramatúrgic sobre el qual treballaran.

 

Direcció Alícia González i Carlos Roó

Intepretació Helena Escuté, Carlos Roó, Nina Uyà

Producció Mireia Mora

Fotografia Eric Altamis

………………………………………………………………………………………………………………………………

Compañía Aita: Historia de un zapato

Després de molts anys d´amistat, de tenir il·lusions en comú, de compartir escenaris i de veure el flamenc en el seu passat i amb el seu present, Carol i Katy decideixen explicar la “historia de un zapato”. El camí, la ruta a escollir, el límit a abandonar, el peu dret i la seva necessitat de recórrer i caminar al costat de l´esquerre, creant música, sentit i art a cada una de les seves passes.

Aquests camins les van dur a conèixer Toni Costa, un excel·lent pianista amb qui comparteixen el sentiment del ball flamenc, i qui ha deixat a les seves ànimes l´emprempta de l ´art.

Creació i coreografia Carolina Morgado i Catalina Fernández

Interpretació Carolina Morgado, Catalina Fernández, Anna Rodríguez, Helena Briega, Thais Bernal i Montse Selma

Disseny musical Toni Costa, Alberto Pérez, Juli Lorenzo, Rocha Sabartes, Cristina López, Paul Bosauder

Horaris i preus