Indi Gest + Paula Sendim

juliol 20, 2011
22:00

Horaris i preus

INDI GEST: Flors

Les floristes creuen el nostre recorregut vital apareixent sempre en les dates més assenyalades: naixements, aniversaris, casaments, però també en episodis de mort com funerals, enterraments o el dia de Tots Sants.

A Flors serem nosaltres qui acompanyarem dues floristes mentre fan la seva feina -rams de flors- i conversen com nosaltres conversaríem en un bar, capbussant-nos en el seu món de contrastos en una història que podria ben bé ser la nostra.

Flors era en els seus inicis la primera escena d´una obra de teatre més llarga (The Little Jesus) estrenada com a assaig obert al Teatre Lliure.

L´èxit d´aquesta escena de 10 minuts va fer que les seves creadores, Alícia Gorina, Patrícia Mendoza i Carla Torres, penséssin en extreure-la i convertir-la en una peça autònoma que es va presentar a la sala Beckett dins el cicle Integral Indi Gest, on va ser molt ben acollida.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

PAULA SENDIM: Començar

Amb pare brasiler i mare catalana, la Paula ha crescut entre la riquesa cultural d´aquestes dues nacionalitats, fet que ha donat lloc a una curiosa personalitat artística. Des de petita que improvisa lletres, melodies, toca el piano, la guitarra i canta. Als 15 anys començà a fer les seves primeres actuacions en cases ocupades i més tard en alguns bars. Als 16 entrà com a vocalista del grup grunge Shifty Eyes Shadie, on va conèixer a Jordi Nieto i a Pep Rius amb els quals començaria a interpretar les seves composicions en gran format dins del grup Fuinha, guanyador del concurs Sonimag l´any 1998, d´entre més de 300 bandes procendents de tota Espanya.

El 2009 la Paula va decidir enregistrar el seu primer treball en solitari, mentre participava al concurs Sona9, on va quedar només a un pas de la gran final. El disc Començar va ser presentat a la sala B de Luz de Gas de Barcelona, on va rebre una molt bona acollida per part del públic.

Horaris i preus