The Zombie Company + Llumia

juliol 22, 2011
22:00

Horaris i preus

THE Z.C.: My favorite things

The Zombie Company proposa el seu cinquè muntatge, My favorite things de Carlos Be, per a un paper d’actriu interpretat per Miriam Marcet i dirigit pel propi autor. Hi ha moments a la vida en què una dona se n´adona que la seva relació no té marxa enrere. La nostra protagonista, malgrat volcar tots els seus esforços en recuperar allò perdut, es veurà precipitada a un abisme personal del qual no en podrà sortir íntegra.

 

My favorite things posa de manifest sobre l´escenari la situació que pateixen moltes dones que, per la pròpia puresa dels seus sentiments, acaben per convertir-se en éssers volubles, manipulables i maltractats, és a dir, en afligits transsumptes d´aquelles dones que estimaven de veritat i no sospitaven que la persona amb qui han decidit compartir la resta de la seva vida les hagi pogut traïr.

El personatge de la Miriam no té nom i, a la vegada, els té tots. Es tracta d´una de tantes dones que es troben a l´ull d´un huracà de devastació que arrasa amb la seva voluntat, els seus ànims, les seves creences i les seves il·lusions, fins perdre qualsevol impuls per viure.

My favorite things és un treball sincer d´una actriu que ha treballat espatlla amb espatlla amb el seu autor i director Carlos Be, i un equip que creu en un teatre que reflecteix a  l´escena el crit que la vida s´obstina en emmudir dia rere dia, nit rera nit, en la soledat  d´aquelles llars que mai van ser tals.

………………………………………………………………………………………………………………………………

LLUMIA: Repetint històries

Llumia és un nou grup musical de Barcelona que barreja el pop acústic amb les arrels del folk irlandès i el country.

Està format per cinc components: el Dani Campos (veu, piano, guitarra acústica, melòdica i flautes), la Naomi Wedman (violí i veu), el Frank Montasell (guitarra acústica, guitarra de dotze cordes i veu), la Cèlia Torres (violoncel i veu) i el Raúl Pérez (bateria, percussions i veu).

Llumia està enregistrant el seu primer disc: Repetint històries.

Horaris i preus