Cía. Sonia Rodríguez + Triángulo Estéreo

juliol 26, 2011
22:00

Horaris i preus

CÍA. SONIA RODRÍGUEZ: Mabel

Mabel és un projecte interdisciplinari on la dansa, la música i la fotografia es troben per generar sensacions i convidar a la reflexió. Mabel pren com a punt de partida el personatge que encarna Gena Rowlands en A woman under the influence (Jonh Cassavetes, 1974) perquè vol treballar sobre el concepte de la bogeria. Entre les múltiples aproximacions possibles se centra en la relació entre l´individu i la seva comunitat.

La Cia Sonia Rodríguez ha rebut el recolzament per la creació en forma de residència del Centro Coreográfico de La Gomera (Illes Canàries), del Centre Cívic Barceloneta (Barcelona) i del Teatre Tantarantana (Barcelona).

Direcció artística: Sonia Rodríguez

Intèrprets: Sonia Rodríguez, Mariona Sparber i Nadine Gerspacher

Fotografia: Carlos Collado

Il·luminació: Conrado Parodi

……………………………………………………………………………………………..

TRIÁNGULO ESTÉREO: Invisible

Alguns dels antics integrants de bandes com Heike i Luna Roja de Barcelona decideixen formar una banda el 2009 amb noves cançons. Enregistren un disc l´any 2010 amb Enric Espinet (Masamara Estudios) titulat Invisible que s’està promocionant actualment. Ramón Aragall a la bateria (Els amics de les arts, Dorian), Pedro Font a la guitarra (Heike, Luna Roja) i Armando Laplana al baix (Luna Roja).

Triángulo Estéreo és una banda de rock, on les veus destaquen d´una manera impactant.

Horaris i preus