Laura Vilar + Andreu Rifé

juliol 28, 2011
22:00

Horaris i preus

LAURA VILAR: Es trenca

L’espai que reclama, la independència forçada, sentir-se capaç, sol, no lligat a res, a ningú, marxa i es trenca…

Trossets petits, com la terra que es veu des de l’alçada, traços de ditades antigues que es perfilen amb l’aigua que no ha caigut. Com el silenci que trenca i es trenca amb allò que s’ha deixat de dir, per por, per respecte.

Ja sé que es trenca abans de que passi, s’esquerda, s’esmicola, s’escapça, s’esberla, s’aclivella…i una nova realitat apareix.

Les esquerdes, finalment, sempre ofereixen una oportunitat.

Sempre saps que es trenca, no t’equivoques.

Direcció i interpretació: Laura Vilar

Videocreació: Leire Erkizia

…………………………………………………………………………………………………………………………

Andreu Rifé: Els bojos ja no parlen sols

Els bojos ja no parlen sols és un espectacle-concert de música pop electrònic. Fent un repàs de l’obra musical de l’autor, es presenta una història que narra la vida particular de diferents personatges excèntrics que han format part de la història de Barcelona. D’aquesta manera, AndreuRifé ens endinsa al seu particular món de fantasia, de nit, d’excentricitat, d’humor i d’intimitat.

 

La singularitat de l’espectacle rau en el fet que els temes musicals es presenten entrellaçats amb una història narrada i teatralitzada pel mateix cantant, interpretant a diferents personatges al mateix temps.

Aquest format, que l’autor anomena Teatre pop, permet presentar les cançons d’una manera diferent, tant des de la faceta musical com des de la plàstica i visual d’escena, pretenent així que l’espectador entri en la música a través de la història que es presenta. Rifé, d’aquesta manera, aprofita les seves dues vessants: la de cantant i la d’actor: cantactor.

Horaris i preus