juny 27, 2015

topoff

Bases convocatòria nunOff 2016

Obrim la convocatòria per participar al nunOff, el Festival de Creació Emergent de Barcelona, organitzat per nunArt, que tindrà lloc durant el mes de juliol 2016, dins el marc incomparable del Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri (Gràcia). El nunOff vol recolzar la creació contemporània i els nous formats, esdevenint un punt de trobada tant per als artistes i professionals del sector com per al públic, en un ambient de col·laboració i proximitat.

Aspectes generals:

  1. Podeu presentar les vostres propostes entre el 15 de novembre i el 23 de desembre 2015.
  2. El festival tindrà lloc durant la segona o tercera setmana del mes de juliol de 2016 (dates a confirmar).
  3. Poden participar grups, col·lectius o persones amb una proposta artística pròpia (dansa, música, teatre, interdisciplinars), que vagi dels 15 als 60 minuts de durada i que s’incloguin en una de les següents categories:
  1. Estrena/Presentació d’un projecte.
  2. Part del procés s’ha desenvolupat a nunArt en format de residència.
  3. Projectes premiats per nunArt a la Caravana de Tràliers i Certàmen Coreogràfic de Sabadell, entre d’altres.

4.  A l’hora de dissenyar la programació, es valorarà la interdisciplinarietat, la flexibilitat tècnica i espaial, així com la facilitat de combinar la proposta amb altres espectacles i/o la disposició a col·laborar amb altres projectes. Es tindrà en compte el rigor i la trajectòria de la proposta i del sol·licitant. També valorarem la previsió de difusió que el sol·licitant tingui pensat fer de l’actuació.

Sel·lecció i disposicions finals:

· Tot participant haurà d’haver cumplimentat correctament i enviat el Formulari de Sol·licitud. Data límit: 23 de desembre 2015.

·   Las obres seran sel·leccionades en base a la proximitat als criteris de sel·lecció del festival.

·   Les obres seran sel·leccionades per l’equip de nunArt.

· Els artistes o col·lectius artístics sel·leccionats seran notificats via correu electrònic a partir de la segona quinzena del mes de febrer 2016.

·  Els artistes o col·lectius artístics sel·leccionats hauran de firmar per escrit el compromís d’actuació  per la data fixada. Així mateix, passada l’actuació hauran de presentar factura (no rebut).

·   La participació al Festival nunOff 2016 implica l’acceptació d’aquestes bases.

nunOff 2015: Tornem amb Gràcia!

La 7a edició del Festival de Creació Emergent de Barcelona torna a Gràcia amb molta il·lusió.
Del 20 al 25 de juliol: 6 nits màgiques de creació emergent a la fresca. Programacions dobles de música, teatre, dansa i altres disciplines inclassificables al Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri.

En aquesta edició hem apostat declaradament per artistes i projectes que admirem i vinculats a nunArt.
Perquè t’hi volem!

Aportació: la voluntat a partir de 10€ – Descompte a 8€ omplint el formulari de reserva fins les 16h del mateix dia (o fins a exhaurir les localitats). Obrim a les 20h. Les reserves tindran validesa fins les 20.45h; a partir d´aquell moment, les que no s´hagin recollit es posaran a disposició d´altres persones (a preu normal, a partir de 10€). Socis APDC: 8€ (imprescindible dur carnet). Menors de 12 anys: entrada gratuïta.

GALERIA

Georgina Castillo: PoemistaPëshnunOff 2015Colectivo Lamajara© Clara BesGiancarlo ArenaMiquel Barcelona i Mariona Castillo: A ceguesGroteska Teatre: WKAgalaAdrià PlanaMoveo[vbuit] El Banquet Singular[vbuit]: Projecte nunOffTallertrix

.

ED. ANTERIORS